⭐ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€ ⭐

Οδηγός Μεγεθών

Με τα παρακάτω βήματα, θα σας βοηθήσουμε, για όσες δε γνωρίζετε, να βρείτε το σωστό μέγεθος για το στηθόδεσμό σας, πράγμα πολύ βασικό για κάθε γυναίκα για λόγους υγείας αλλά φυσικά και αισθητικής.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:

Μετράμε με μια μεζούρα την περιφέρεια του θώρακα κάτω από το στήθος, έως πίσω στην πλάτη (εκεί που κουμπώνουμε το σουτιέν μας) και την κρατάμε όσο σφιχτά θέλουμε να είναι και το σουτιέν. Οσα εκατοστά δείξει η μεζούρα, αυτό είναι το νούμερο της πλάτης μας (π.χ. 70, ή 75, ή 80 κ.ο.κ.). Αν είμαστε κάπου ενδιάμεσα ανεβαίνουμε ή κατεβαίνουμε προς το πιο κοντινό μέγεθος που επιθυμούμε. Π.χ. αν η περιφέρεια του θώρακά μας είναι 73 εκ. τότε φοράμε νούμερο 75 .

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Μετράμε με τη μεζούρα μας την περιφέρεια του στήθους, αυτή τη φορά πάνω από το στήθος μας, έως πίσω στην πλάτη (εκεί που κουμπώνουμε το σουτιέν μας) και βλέπουμε πόσα εκατοστά δείχνει η μεζούρα μας.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ:

Για να υπολογίσουμε το νούμερο της cup (θήκης) του σουτιέν μας, αφαιρούμε τα εκατοστά της μέτρησης του θώρακα που μετρήσαμε με τη μεζούρα μας, από τα εκατοστά της περιφέρειας πάνω από το στήθος. Το υπόλοιπο της αφαίρεσης μας δείχνει το μέγεθος της cup μας.

Π.χ.
Περιφέρεια θώρακα 75 εκ.
Περιφέρεια στήθους 83 εκ.
Υπόλοιπο: 83-75 = 8

Αποτέλεσμα: Σύμφωνα με τον πίνακά μας, το σωστό νούμερο του σουτιέν μας είναι 75 AA.

Καλάθι αγορών
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο