⭐ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€ ⭐

Επιστροφές – Αλλαγές

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 10 ημερολογιακών ημερών.

1)Η πρώτη αλλαγή, σε περίπτωση που αφορά το ίδιο προϊόν αλλά διαφορετικού μεγέθους τα έξοδα νέας αποστολής καλύπτονται από την επιχείρηση.

2)Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει/αντικαταστήσει το προϊόν για ένα διαφορετικό εντός 10 ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων ειδών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη (με εξαίρεση το 1). Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με την συσκευασία του, τα καρτελάκια του και τα barcodes θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.

Το soccus.gr δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγές στα κάτωθι προϊόντα:

A. Καλσόν

B. Κάλτσες

C. Κιλοτάκια

D. Χρησιμοποιημένα προϊόντα (μυρωδιές, βρωμιές, φθορές, κακώσεις)

3)Όλες οι αλλαγές προϋποθέτουν τηλεφωνική επικοινωνία (24610-30465, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 09:00-16:00) ή την επικοινωνία μέσω email (info@soccus.gr).

4)Για την λήψη του νέου προϊόντος θα πρέπει πρώτα η επιχείρηση να έχει παραλάβει και ελέγξει το δέμα που έχετε προς επιστροφή.

5)Στην περίπτωση αλλαγής που αφορά διαφορετικό σχέδιο-μοντέλο, εάν η τιμή του νέου προϊόντος είναι υψηλότερη από το προϊόν που επιστρέφεται, αυτό παραδίδεται μόνο κατόπιν καταβολής της συμπληρωματικής πληρωμής.                                                                             

6) Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-8 ημέρες.

Eπιστροφή Χρημάτων:

Το soccus.gr  μπορεί να επιστρέψει το αντίτιμο οποιουδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα  εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα του προϊόντος και η αντικαταβολή (αν υφίσταται) επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληροί  όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν επιστρέφεται και πάλι στον πελάτη με δική του χρέωση και η υπαναχώρηση είναι σαν να μην έχει ασκηθεί.

Η επιστροφή των χρημάτων από την επιχείρηση συντελείται δίχως υπαίτια καθυστέρηση, το αργότερο εντός δέκα μερών από την ημερομηνία που παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Η επιστροφή πραγματοποιείται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα υποδείξει ο πελάτης στην επιχείρηση μας.

Καλάθι αγορών
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο